Керстин Тристан е на 56 г. Тя майка и баба, но

...
Керстин Тристан е на 56 г. Тя майка и баба, но
Коментари Харесай

Тя е на 56, вече е баба и харчи всичките си спестявания, за да татуира цялото си тяло

Керстин Тристан е на 56 година Тя майка и баба, само че с разликата, че не наподобява като множеството баби, които сме виждали. Това, което най-вече ни прави усещане, когато попаднем на нейни снимки за първи път, е, че цялото й тяло е покрито с татуировки. И сумата, която е похарчила, с цел да стигне до тази фаза, е много впечатляваща.

Смешно е, само че Керстин споделя, че първо е мразела татуировките. Всичко обаче се трансформира, откакто си прави първата през 2015 година Сега, с татуировки на цветя, птици и други животни, тя е удовлетворена от това, което вижда.

" Просто желаех да опитам нещо ново. Всички живеем единствено един път и си помислих, че на моята възраст нещо същинско би трябвало да пристигна ", споделя тя.

От 2015 година Керстин харчи над 30 000 евро за татуировки, само че за неин шанс начинанието й има положителни последствия. Сега тя има 190 000 почитатели в Instagram и над милион души гледат видеоклиповете й в TikTok, което ѝ оказва помощ да печели спомагателни средства. Признава обаче, че постоянно ѝ се случва да попада на сериозни мнения по отношение на метода, по който наподобява. 

Ние персонално сме доста по-впечатлени от невероятната ѝ физика, в сравнение с от многочислените татуси, тъй като за жена на 56 година, може да се похвали с едно в действителност доста плътно и поддържано тяло. 
 Мелиса Слоун - тя е майка на две деца и има 800 татуировки по себе си
Тя е майка на две деца и има 800 татуировки по себе си

Една същинска история от Уелс

Силно татуирани или не, истината е, че сме свободни да избираме по какъв начин да живеем и изглеждаме. И Керстин не е единствената, която е предпочита да покрие с татуировки тялото си. Както припомнят и от Bright Side, в действителност има доста звезди, които също вземат решение да татуират кожата си, нищо че от време на време я крият с облекла или даже с грим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР